2010. március 8., hétfő

Február hó hivatalos szava és néhány szó a függőségről…

Régen nem írtam… Onnan tudom, hogy közben nem csak visszatért az Endeavor az űrből, de a NASA már kétszer csökkentette is a kikiáltási árát – hónapok óta árulják az összes űrsiklót…

Megragadva az alkalmat utoljára szólok a hidegről, úgy tűnik 10 hónapig most nem találkozom majd vele – tegnap 1 óra alatt vörösre égtem a napon…
Szóval lássuk Február hónap szavát. Előzetesen tudnunk kell a következőket: Februárban az USA mind az 50 államában volt hó. Ez olyan esemény amiről az országos meteorológiai intézet nem tudta megmondani, hogy máskor is előfordult-e már. Szóval nem maradt ki Hawaii és Florida sem, Floridában északon, Hawaii-ban a hegyekben volt hó.
Washingtont 3 nagy hóvihar bénította meg minden alkalommal napokig állt minden. Ott és akkor keletkezett a Február HÓ szava – bocs a rejtett szóviccért… :o)))

A szó: SNOWCIALIZMUS. Ami a szomszédokat segítő önkéntes és ingyenes hólapátolás jelöli… :o))))

Szerintem mindenképpen ez Február szava!!!!


És most a függőségről….

Azzal kezdeném, hogy:
                                   Hello, István vagyok és Placsinta-kolista!

Azt hiszem, ha lenne anonim palacsintafüggők gyűlése így kellene köszönnöm. Aztán egy hosszas magyarázkodás következne, hogy miért nem sikerült „tisztának” maradnom, és könnyeimmel küszködve kérném a többieket, hogy segítsenek ellenállnom Aunt Jemima mini vagy a Kellog’s csoki csipszes palacsintájának de legalább Hungry Jack juharszirupját dugják el jobban. Aztán vádolhatnám a kormányt, az UFO-kat és beszélhetnék a gonosz földi ténykedéséről, mely egyértelműen a palacsintán keresztül akarja szolgálatába állítani a lelkeket.
Szóval függő vagyok. Most úgy próbálom leküzdeni, hogy annyit eszek ammennyit csak tudok, vagy bejön vagy nem... :o)))))))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése